BUM d.o.o.

O PODJETJU

ZASTOPSTVO

PRODAJA

STORITVE

IZDELKI

CENIK

IZVOZ

KONTAKT

ZA PREVOZNIKE


GRUZIJSKA GOSTILNA "ZLATO RUNO"

VODKA "BILENKA"

Bilenka je klasična 40% bela vodka, narejena na osnovi alkohola Extra ter mehke naravne vode z mehkim okusom in brezhibno transparentnostjo. Je kot prvo kvalitetna vodka, narejena za tiste, ki hočejo klasiko.

Bilenka. Čista, prozorna, lahka - to odlikuje vodko po imenu Bilen'ka. Narejena je po klasični tehnologiji z uporabo alkohola visoke rektifikacije in pripravljene omehčane vode, ki ji daje boljši okus.

Embalaža: 0,5l; 0,75l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: Super rektificirani alkohol, pripravljena pitna voda.

 

 

 

 

Bilenka - pšenična. Okus pšeničnih polj, mehkoba, prijeten in domač okus - to so stvari, ki jih ta vodka pooseblja. Primerna je za večerje in izkazovanje gostoljublja. Na zdravje!

Embalaža: 0,5l; 0,75l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: Super rektificirani alkohol, pripravljena pitna voda.

 

 

Bilenka - mlečna. Že stoletja so se Ukrajinci trudili narediti vodko bolj okusno. Da bi dosegli ta cil so uporabljali različne metode in tehnologije. Ena od teh je bila biološka rektifikacija Bilen'la z mlekom. Rektificirana z mlekom vodka obdrži neverjeten okus in kristalni sijaj. Ekstremna mehkoba Bilenke obogatena z mlekom vam bo še dolgo ostala v spominu.

Embalaža: 0,5l; 0,75l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: Super rektificirani alkohol, očiščen kameni sladkor, pripravljena pitna voda, vodno-alkoholna mešanica, ki je spojena z suhim nemastnim mlekom.

 

 

Bilenka - brezova. Je specialna vodka, spojena z brezinimi mačicami, narejena z klasično tehnologijo super rektificiranega alkohola in pripravljene vode. Zaradi brezove arome ima ta vodka mehkobo ter prijeten in domač okus.

Embalaža: 0,5l; 0,75l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: Super rektificirani alkohol, pripravljena pitna voda, aromatiziran alkohol brezovih mačici.

 

 

Bilenka - kisle kumarice. Ukrajinska in ruska tradicija je, da po zaužitju vodke pojejo kislo kumarico, kar jim omogoča dolgo pitje v noč brez vidnih posledic. Ta vodka tako združuje tradicijo z moderno tehnologijo. Tako, tudi zjutraj ne boste imeli mačka.

Embalaža: 0,5l; 0,75l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: Super rektificirani alkohol, pripravljena pitna voda, sladkor, aromatiziran alkohol kislih kumaric in kopra..

 
    SLOhosting.com priporoča :