B U M d.o.o. Prešernova 5

5270 Ajdovščina

Slovenia – Europe

 

 BUM d.o.o.

O PODJETJU

ZASTOPSTVO

PRODAJA

STORITVE

IZDELKI

CENIK

IZVOZ

KONTAKT

ZA PREVOZNIKE

 

GRUZIJSKI BRANDY

Gruzijski brandy je eden najboljših in priznanih v svetu, predvsem pa najbolj cenjen v Rusiji, Ukrajini in državah bivše Sovjetske Zveze. Vedno več ljudi, ki so imeli možnost probati ta unikaten izdelek, se je navdušilo nad njim in njegovim prestižnim okusom. Poiskusite ga tudi vi in se prepričajte o kakovosti izbranega okusa. Primeren je za ljudi, ki znajo uživati v izbranem okusu, za poslovna darila ali pa kot dodatek kulinaričnim specialitetam.

 

Brandy "ARAGVI" je 4 leta staran. Je nežne jantarjeve barve, z razvito cvetico. Vsebuje 40° alkohola in 10 gr/dm3 sladkorja. Ime je dobil po reki in jezeru, na južnem pobočju Kavkaza. Steklenica 0,5 l.

OSNOVNA CENA: 15 evrov 

 

 

Brandy "VARTSIKHE" je staran 6-7 let. Proizvajajo ga že od leta 1954. Narejen je iz grozdja, ki raste v zahodni Gruziji. Je svetlo slamnate barve, lahek, z razvitim in harmoničnim okusom ter svežino, katera ga razlikuje od drugih brandyjev. Dobil je že 3 zlate in 2 srebrni medalji. Steklenica 0,5 l.

OSNOVNA CENA: 20 evrov      

 

 

Brandy "GREMI" je staran 8-10 let. Izdelan v provincah Gurjani, Gremi in Kvareli v Kakhetiju in Sachkheru, zahodna Gruzija. Je jantarjeve barve, njegova cvetica mu daje nežen harmoničen okus. Leta 1998 mu je bila dodeljena zlata medalja na tekmovanju v Moskvi. Steklenica 0,5 l.

OSNOVNA CENA: 25 evrov 

 

 

Brandy "V.O." (VERY OLD) je staran 12 let. Pridelujejo ga že od leta 1901. Ima delikaten, harmoničen okus vaniljinega tona. Narejen je iz različnih sort grozdja iz celotne Gruzije. Vsebuje 40° alkohola in 0,7% sladkorja. Je temno zlate barve. Predstavljen je bil na mednarodni razstavi in tekmovanju v letih 1955 in 1957 v Ljubljani, ter leta 1958 v Budimpešti, kjer je osvojil 8 zlatih in 3 srebrne medalje. Steklenica 0,5 l

OSNOVNA CENA: 30 evrov   

 

 

Brandy "ENISELI" je staran 14 let. Je ponos gruzijskih brandyjev, saj ga odlikuje njegova visoka kakovost. Izdelujejo ga že od leta 1946. Je zelo prijetnega vonja in z blagim okusom vanilije, nežnega žametnega okusa, jantarjeve barve.Izdelan je iz sorte grozdja rkatsiteli, katerega pridelujejo v regiji Shilda-Eniseli v Kakhetiju. Vsebuje 40° alkohola in 0,7% sladkorja. Dobil je 9 zlatih in 3 srebrne medalje. Steklenica 0,5 l.

OSNOVNA CENA: 35 evrov    

 

Brandy "TBILISI" je staran 17 let. Prvič proizveden leta 1958 v čast 1500-letnici mesta Tbilisi. Proizveden je v provincah Shilda, Kvareli in Gurjaani v vzhodni Gruziji. Strokovnjaki ga označujejo kot najbolši v bivši Sovjetski Zvezi. Njegov visok okus kvalitete je bil kronan leta 1958 na tekmovanju celtone Sovjetske Zveze, kjer je prejel zlato medaljo, kasneje pa tudi 1960 v Budimpešti. Prav tako je prejel posebno zlato medaljo 1966 na sejmu v Leipzigu. Skupno ga krasi 8 zlatih in 1 srebrna medalja. Steklenica 0.5 l.

OSNOVNA CENA: 40 evrov     

 

 
    SLOhosting.com priporoča :