BUM d.o.o.

O PODJETJU

ZASTOPSTVO

PRODAJA

STORITVE

IZDELKI

CENIK

IZVOZ

KONTAKT
 

VODKA "OLIMP"

Olimp vodke odlikuje kristalna čistost in neverjetna mehkoba, Olimp je garancija za kvaliteto in konstantno nego vodk. Znamka Olimp obstaja od leta 2000 in je že zavzela vodilno mesto na zasičenem ukrajinskem tržišču vodk.

 

Vodka Olimp narejena z ledeniško vodo. Novost, ki je prišla na tžišče novembra 2004. Originalnost okusa, dosežena z mešanjem vod iz ekološko čistih regij Ukrajine ter Kavkaza v Rusiji so osnova te kolekcije vodk in jim dajejo novo stopnjo kvalitete. Osnova za izdelavo prav te vodke je starodavni ledenik Bazengi. Bazengi leži med najvišjimi vrhi centralnega Kavkaza. Vodo se pridobiva na 4000 metrih nadmorske višine, na krajih, kamor civilizacija še ni prišla. Tako se ohranjajo originalne naravnne kvalitete, ki prispevajo k pijači največje čistine.

Embalaža: 0,5l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: rektificirani etilni alkohol Luxe, pitna voda Lazurnaya Lednikovaya, Mentol.

Prejete nagrade: Zlate medalje na World Spirits Ukraine 2005, 2004, Prede'kspo Moskva 2005, Alco+Soft 2005, Ukrainian contest of wares quality 100 Best Ukrainian Wares.

 

Vodka Olimp narejena z arteško vodo. Osnova te vodke je arteška voda neverjetnega izvora. S pazlivostjo je pridobljena iz plasti, ki so še iz časa Jure. Nahajajo se zraven svetih mest vyatogorskega samostana, kateri leži v gozdovih vzhodne Ukrajine.

Embalaža: 0,5l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: rektificirani etilni alkohol Luxe, artška voda Rosa Svyatogor'ya, suho nemastno mleko.

Prejete nagrade: Zlate na Alco+Soft 2006, World Spirits Ukraine 2005, 2004, Ukrainian contest of wares quality 100 Best Ukrainian Wares, ter srebrna na Alco+Soft 2005.

 

 

Vodka Olimp narejena z sneženo vodo. Vodka je narejena na osnovi vode iz staljenega snega, ki je proizveden po unikatni tehnologiji ukrajinskega vodilnega proizvajalca hladilnikov - Holli. Zdravilne lastnosti take vode celovito vplivajo na človeški organizem. Zato bo tudi ta vodka narejena iz staljenega snega, ob pitju, poskrbela za nova občutja.

Embalaža: 0,5l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: rektificirani etilni alkohol Luxe, voda Rosa Svyatogor'ya, suho nemastno mleko.

Prejete nagrade: Zlate na Alco+Soft 2006, 2005, World Spirits Ukraine 2004, ter srebrno na Prede'kspo Moskva 2005.

 

Vodka Olimp narejena z izvirsko vodo. Proizvedena je na osnovi izvirske vode iz gozdov. Te gozdne površine se nahajajo blizu mesta Svatovo na bregovih reke Severskiy Donets, ki je ekološko neoporečna. To daje tej vodi največjo čistost kvalitete.

Embalaža: 0,5l steklenica. Stopnja alkohola: 40%. Sestavine: rektificirani etilni alkohol Luxe, pripravljena pitna voda, sicinijeva kislina, glukoza.

Prejete nagrade: Zlate na Alco+Soft 2006, World Spirits Ukraine 2005, 2004 ter srebrno na Alco+Soft 2005.

 

 
    SLOhosting.com priporoča :